What about Sungi Photograpy?

Spontaan, enthousiast, vrolijk en creatief. 

 

Beelden hebben mij altijd gefascineerd. Ze roepen emotie, blijdschap of vragen bij mij op. Ze kunnen een situatie laten zien zoals hij is, maar er is ook ruimte voor een eigen interpertatie. Daarnaast leggen ze iets vast wat blijft!

 

Sinds ik een camera heb gekocht in 2009 na de geboorte van mijn jongste dochter, is mijn camera bijna onafscheidelijk van mij geworden en is mijn liefde voor fotografie alleen maar gegroeid. Overal waar ik kom zie ik mogelijkheden om beelden te maken. Soms betrap ik mijzelf erop dat ik in beelden denk. 

Het gaat er niet om wat je ziet, maar hoe je iets ziet en dit weet vast te leggen. 

 

In 2003 ben ik afgestuurd aan de mode academie en in den Haag. Na een afweging heb ik besloten het roer om te gooien en verpleegkundige te worden. 14 jaar heb ik met veel plezier in het LUMC gewerkt. Eind 2015 heb ik mij ingeschreven als fotograaf bij de Kamer van Koophandel, waarbij ik mijn functie als verpleegkundige parttime bleef uitvoeren. Inmiddels heb ik al heel wat foto’s voor familie’s, gezinnen en bedrijven mogen maken. 

Tijdens deze ervaringen ben ik erachter gekomen dat mijn kracht ligt in het maken van reportage, het neerzetten van sfeerbeelden tijdens familiefeesten, bruiloften of andere aangelegenheden en het meedenken met creatief ondernemers om gedachten te vertalen naar beeld. Ook het fotograferen van kinderen blijft mijn passie. Kinderen zijn puur en stralen veel energie en liefde uit. Niets is mooier hen op spontane manier te kunnen vastleggen waarbij ze zichzelf kunnen zijn. 

 

Momenteel werk ik als docent verpleegkunde en heb daarnaast nog een andere grote creatieve passie. Het maken van sierraden. Sinds 2017 ben ik gestart met Sook Pieces en maak met veel liefde sierraden voor anderen. 

Door de vele activiteiten ben ik niet altijd in staat alle fotoshoots aan te pakken of snel uit te werken en hoop hierbij op uw begrip. Het kan hierdoor zijn dat u iets langer moet wachten op uw foto's. Mocht dit een probleem zijn, laat dit mij gerust weten dan kijk ik samen met u naar een passende oplossing.